Innlagt gass innen to år

Publisert

La Nucia, Altea og Alfaz del Pi kan få innlagt gass innen to år. Det opplyser avisen Información. Planene er annonsert i forbindelse med byggingen av et nytt gassnett i Benidorm. Selskapet Gas Natural Cegas står bak prosjektet. Også Polop kommune inngår i planene.

I følge Información skal Gas Natural Cegas (Gas Natural Fenosas distributør i Comunidad Valenciana) de neste fire årene investere 8,7 millioner euro på et gassnett i Benidorm. Over fem mil med rørledninger skal muliggjøre levering av gassenergi til 30.000 husstander i kommunen samt 545 hoteller, butikker og annen forretningsvirksomhet. Selskapet Gas Natural når i dag ut til 26 kommuner i Alicante-provinsen og har i løpet av de neste to årene planer om å utvide til Altea, La Nucia og Alfaz del Pi. Også Polop kommune skal være blant de interesserte og søkte om å få prosjektet godkjent av regionale myndigheter i september.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter