13.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
19.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

In Tempo skal etterforskes

De luksuriøse høyhuskomplekset In Tempo i Benidorm er blitt stående som et av de klareste eksemplene på eiendomsspekulasjon i Spania. Bygget som til nå har kostet 130 millioner euro (over en milliard kroner) er ikke ferdig og firmaet Olga Urbana som står for utbyggingen er begjært konkurs. Nå skal saken etterforskes for å se om investeringene som banker, firmaer og privatpersoner har gjort virkelig er gått til prosjektet eller om penger har havnet i lommene på bakmenn. Millionene som er investert burde være nok til å få et slikt bygg ferdig, mener ekspertene.

Selv om en intern etterforskning nå er startet i In Tempo-saken, er det langt fra sikkert man vil få svar på hva som er skjedd med pengene. Å spore opp ansvarlige bak prosjektet er visstnok ingen lett oppgave. Siden entreprenøren José Ignacio de la Serna døde tidligere i år, har ingen villet identifisere seg med bygget.

I følge avisen Información har familien til De la Serna distansert seg fra saken og vil ikke vite av utbyggeren Olga Urbana. Selv advokatfirmaet Ribera y Carretero Asociados som representerer firmaet sier de har mistet kontakten med klienten. Avisen skal heller ikke ha greid å få tak i arbeidere som har jobbet på prosjektet. Antonia Magdaleno som styrer konkursen til Olga Urbana opplyser at hele prosessen nå skal etterforskes. Dersom det oppdages uregelmessigheter vil man ikke nøle med å anmelde forholdet.

Les også: In Tempo-utbygger begjært konkurs

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte saker

- Advertisement -