Husokkupanter kastet ut etter ti år

Publisert

Etter nærmere ti år i rettssystemet ble husokkupantene i Calle Doctor Fleming i Villajoyosa kastet ut. Boligen, som er eid av en bank, ble frivillig forlatt av okkupantene med politi til stede.

Boligens første etasje er nå “barrikadert”. Det er rådhuset som står bak dette for å forhindre at nye okkupanter tar seg inn i eiendommen, samt forhindre ulykker med byggets elektriske installasjon som er “tjuvkoblet”.

Banken selv skyld i problemene

Kommunen har bedt banken som eier bygget om å bedre sikre bygget mot inntrengere. Okkupantene har lenge skapt store problemer i nabolaget da de har vært knyttet til salg av narkotika, vold og utpressing. Rådhuset og Guardia Civil har lenge forsøkt å løse opp i situasjonen men banken som eier eiendommen har gjort lite for å få fortgang i saken.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter