Hundefestival i Albir

Publisert

Mange møtte opp da frivillige fra forskjellige organisasjoner inviterte til hundefestival i Albir. Mer enn tretti hunder ble tatt ut fra burene sine på de forskjellige dyrehjemmene på Costa Blanca og ført ned til golfbanen i Albir, hvor begivenheten holdt sted.

-Målet er å få inn så mye penger som mulig gjennom salg av lopper, kaffe og kaker for å kunne forbedre dyrenes liv på hundehjemmet, opplyser Eva Pettersen som hjelper til på dyremottaket i La Nucia.

-Men vi håper også å finne nye hjem til hundene.

Det var mange som møtte opp i det fine været, og som fulgte med da hundene ble presentert en etter en. Flere av dyrene gikk rett bort til folk i håp om å bli adoptert.

-Disse gatehundene er veldig smarte, sier en av de frivillige fra Benidorm. De vet hva som står på spill, og gjør sitt beste for å bidra, smiler hun.

Det var en stor blanding av hunder, store som små, og en del valper. Noen av de hadde blitt funnet i en pose i en søppelkasse.

-Folk kan være så hjerteløse, sier Rita Ringdal fra Spaniahundene. For ikke så lenge siden fant jeg selv en pose med fire valper i. De ble med hjem, og jeg og mannen min som er lege, prøvde så godt vi kunne for å redde dem. De var veldig svake, og bare en av de overlevde.

Da dagen var over, var det flere hunder som måtte returneres til hundehjemmene.

-Jeg skulle ønske det var flere som ville adoptere, disse hundene er veldig takknemlige, og de nye eierne blir som regel veldig fornøyde, forteller Ringdal. Men vi har heldigvis funnet hjem til noen få i dag, og som akkurat nå er ville av glede. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter