Hotell i fornøyelsespark?!

Publisert

Frister det å bo på hotell midt i en fornøyelsespark med kort vei til stranden? Da er i fremtiden Terra Mítica i Benidorm stedet å dra til. Eieren Grupo Aqualandia har nemlig planer om å forvandle den tretten år gamle temaparken om til et altomfattende ferietilbud med tre hoteller og over fire tusen sengeplasser. Det er ventet at byggearbeidene skal starte innen utgangen av året.

 

Hotellprosjektet som nå legges frem har vært på tegnebrettet helt siden Aqualandia tok over styringen av parken i 2010. Da selskapet i 2012 kjøpte stedet av Generalitat Valenciana, CAM og Bancaja for 67 millioner euro, lå byggeplanene allerede innbakt i kjøpsavtalen. Arbeidene med det første hotellet er planlagt å starte når parken stenger for sesongen 3. november. I følge en uttalelse fra selskapet vil en komplett plan over utbyggingen legges fram om et par uker, sammen med en symbolsk nedleggelse av grunnsteinen for prosjektet.

 

 

Alle tre hotellene skal bygges innenfor parkens område der det i følge selskapet finnes en ledig kapasitet på rundt 130.000 kvadratmeter. Selskapet avkrefter dermed ryktene om at nye naturområder vil bli berørt av utbyggingen.  

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter