Hotel-buffeten er tilbake igjen i Benidorm

Publisert

En innholdsrik restaurant-buffet har manglet på spanske hoteller. Siden slutten av sommeren 2020 har dette vært forbudt i Spania men nå er buffeten tilbake på flere av Benidorms mange hoteller, da med ekstra hygiene-tiltak.

Åpne buffeter reduserer nå hotellenes kostnader med 40% av forbedrer bransjens image i det Spania går mot en mer normal hverdag, med små skritt.

Hotellbransjen har lenge vært i dialog med det spanske helsedepartementet i Madrid og det er ikke tilfeldig at det er nettopp i Benidorm de første hotellene i landet får tilby sin gjester buffet. Valencia-regionen har Spanias laveste smitte-rate. Snittet for Spania under et er mangedoblet i forhold til provinsene Alicante, Valencia og Castellon.

Regelverket som er utformet i dialog med helsedepartementet krever at gjesten bruker hansker. Bestikket man bruker for å ta maten må byttes ut hver halvtime. Og gjestene får ikke ta direkte på maten i buffeten.

For hotellene betyr buffet 40% reduserte personalkostnader samt mer effektivt bruk av matvarene i storkjøkkenet. Det er mindre svinn i forbindelse med buffet enn a la carte. Annsiktsmasken er påudt i restauranten så lenge man er borte fra sitt eget bord.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter