Høstmarked i Altea 10. og 11. November

Publisert

Høstens utgave av “kloster-markedet” i Altea, Mercat del Convent, går av stabelen lørdag 11. november. Helgen bli fullpakket med aktiviteter som er del av et prosjekt som tar sikte på å bringe lokale produsenter og området i kontakt med forbrukerne, fremme det lokale landbruket og dets tradisjoner og oppmuntre til forbruk av kortreiste-produkter.

“I denne nye utgaven har et av målene også vært å introdusere fiskerisektoren med et foredrag om middelhavsfiske i Caixaltea-området. I tillegg til et annet foredrag, denne gangen viet til landbruket, som finner sted fredag den 10. i det lokale Casa de Cultura”.

I tillegg til konferanser er markedet også en begivenhet som byr på en rekke fritids- og kulturaktiviteter i løpet av dagen, som åpner kl. 09.30 og avsluttes kl. 19.30, blant annet et muixeranga-verksted for alle aldre, keramikk- og akvarellverksteder for barn og en konsert med Orquesta Azul.

Med denne sjette utgaven har prosjektet, som støttes av miljø-, handels- og kulturavdelingene i Alteas bystyre i samarbeid med foreningen Agrollotja, befestet sin posisjon som en begivenhet man ikke kan gå glipp av i rekken av tradisjonelle markeder i Marina Baixa.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter