Har du en euro til overs?

Publisert

Kreftforeningen i Alfaz den Pi arrangerer den 1.juni en innsamlingsaksjon sammen med frivillighetsforeningen Voluntariado Social hvor ideen er å danne en sammenhengende linje med euromynter som strekker seg langs hele strandpromenaden i Albir.

Kreftforeningen i Alfaz den Pi arrangerer den 1.juni en innsamlingsaksjon sammen med frivillighetsforeningen Voluntariado Social hvor ideen er å danne en sammenhengende linje med euromynter som strekker seg langs hele strandpromenaden i Albir.

I disse tider er det ikke alltid like lett å støtte veldedige organisasjoner uansett hvor mye du vil, men kreftforeningen i Alfaz del Pi og frivillighetsforeningen Voluntariado Social de Alfaz tror at de fleste av oss kan avse én euro.

Med dette i tankene har den spanske kreftforeningen (AECC) sin avdeling i Alfaz del Pi inngått et samarbeid med Giving4Giving og Voluntariado Social de Alfaz om en veldedighetsaksjon. Det interessante prosjektet, eller myntinnsamling, kalles “Eurothon” og ideen er å danne en linje med sammenhengende euromynter langs strandpromenaden i Albir. Myntlinjen vil starte ved ankeret og følg den brune steinstripen mellom pyramidelysene så langt som donasjoner vil ta den.

Beboere og besøkende på strandpromenaden på den dagen vil bli oppfordret til å plassere sine egne euromynt i køen. Innsamlingsbøsser vil også bli plassert i ulike barer, klubber, butikker cirka tre uker før den datoen, slik at de som ønsker å donere en euro før selve dagen kan plassere den i boksen. Søndag den 1. juni vil disse bøssene bli åpnet og myntene lagt til myntlinjen.

Myntlinjen vil bli overvåket av ungdommer fra Alfaz del Pi. Organisasjonene sier i en pressemelding at de ’’anser det som svært viktig at byens ungdommer lærer om behovet for veldedighet og forstår hvordan de kan hjelpe til i sin egen by.’’

Pengene som samles inn under den Eurothon vil bli delt likt mellom kreftforeningen AECC og Voluntariado Social i Alfaz del Pi for umiddelbar bistand til de trengende familiene i byen.

Enhver leser som ønsker å hjelpe på med å plassere plakater, samle bokser eller gi ut løpesedler om dagen kan ringe Pamela Dawson Tasker i kreftforeningen på 96 686 0735 eller sende en melding til pdawson802t@cv.gva.es, eller alternativt kontakte Maribel Torres ved å ringe 607 151 878.

Klubber eller foreninger i nærmiljøet som ønsker å bidra ved å ha en innsamlingsbøsse eller gi en donasjon er også hjertelig velkomne til det.

Datoen for dette arrangementet er søndag den 1. juni fra klokka 12:00-14:30.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter