Håper på ny svømmehall i La Nucia

Publisert

Det spanske svømmeforbundet (RFEN) har sammen med private aktører lagt frem et prosjekt for å bygge de de kaller “Aquatic Pool Complex” som del av idrettsbyen som bygges i La Nucia.

Vannkomplekset skal bestå av et 50-meters innendørsbasseng med plass til 1500 personer og et 50-meters utendørsbasseng med plass til 500 personer. Dette idrettsanlegget i La Nucía er ment å være sted for nasjonale konkurranser og trening. Det er mangelen på svømmehaller i Spania som er gode nok for å arrangere nasjonale og internasjonale konkurranser.

Prosjektet har blitt presentert for rådhuset i La Nucia som er positive. Man går nå videre med sikte på å finne de nødvendige alliansene for å få dette realisert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter