Håndverksmesse i Javea

Publisert

Fredag 30. juni åpner man sommmersesongens ukentlige håndverksmesse. Den arrangeres hver søndag formiddag på Paseo Marítimo, havnen i Jávea og arrangeres på samme sted hver kveld frem til 3. september.

Tjuetalls kunsthåndverkere

Hver kveld vil et tjuetalls kunsthåndverkere sette opp bodene sine på strandpromenaden fra kl. 19.30 til midnatt. Messen er et initiativ fra havnens handelsstandsforening og arrangeres nok en gang av Amata, en sammenslutning av kunsthåndverkere som nøye velger ut deltakerne for å kunne tilby størst mulig variasjon. I tillegg sørger Amata for at hver bod er bemannet av en ekte håndverker som kun selger ting han eller hun har laget selv. Dette konseptet blir godt mottatt og tiltrekker seg flere og flere besøkende for hvert år.

Det blir vesker og vesker i skinn, keramikk, malerier og akvareller, dukker og leker, egendesignede smykker i sølv, makramé, alpakka, skjell eller keramikk, produkter laget av resirkulerte materialer og mye mer. Ettersom de alle er autentiske håndverkere, kan de personalisere produktene sine, tilpasse dem til kundenes preferanser eller gjøre spesialbestillinger.

Messen er nok en grunn til å besøke havnen i Jávea, som allerede har mye å by på: selve havnen med fiskemarkedet, den modernistiske kirken Virgen de Loreto i form av en båt, butikkene og utallige terrasser der man kan ta en drink eller spise middag ved sjøen. Du kommer deg til messen med turisttoget som går mellom Arenal-stranden i Jávea og det historiske sentrum, og som stopper ved havnen rett ved siden av messen.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter