Håndverksmesse i Javea

Publisert

Fredag 30. juni åpner man sommmersesongens ukentlige håndverksmesse. Den arrangeres hver søndag formiddag på Paseo Marítimo, havnen i Jávea og arrangeres på samme sted hver kveld frem til 3. september.

Tjuetalls kunsthåndverkere

Hver kveld vil et tjuetalls kunsthåndverkere sette opp bodene sine på strandpromenaden fra kl. 19.30 til midnatt. Messen er et initiativ fra havnens handelsstandsforening og arrangeres nok en gang av Amata, en sammenslutning av kunsthåndverkere som nøye velger ut deltakerne for å kunne tilby størst mulig variasjon. I tillegg sørger Amata for at hver bod er bemannet av en ekte håndverker som kun selger ting han eller hun har laget selv. Dette konseptet blir godt mottatt og tiltrekker seg flere og flere besøkende for hvert år.

Det blir vesker og vesker i skinn, keramikk, malerier og akvareller, dukker og leker, egendesignede smykker i sølv, makramé, alpakka, skjell eller keramikk, produkter laget av resirkulerte materialer og mye mer. Ettersom de alle er autentiske håndverkere, kan de personalisere produktene sine, tilpasse dem til kundenes preferanser eller gjøre spesialbestillinger.

Messen er nok en grunn til å besøke havnen i Jávea, som allerede har mye å by på: selve havnen med fiskemarkedet, den modernistiske kirken Virgen de Loreto i form av en båt, butikkene og utallige terrasser der man kan ta en drink eller spise middag ved sjøen. Du kommer deg til messen med turisttoget som går mellom Arenal-stranden i Jávea og det historiske sentrum, og som stopper ved havnen rett ved siden av messen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter