Håndverksmarked hver søndag frem til jul

Publisert

Fra søndag 8. oktober og helt frem til 12. desember arrangeres det håndverksmarked i La Nucia. Er du på jakt etter noe uvanlig, for eksempel gjenstander du ikke finner i ordinære forretninger, kan kanskje årets julehandel gjøres unna i La Nucia. Markedet åpner klokka 10.00 og stenger klokka 14.00.

Fra søndag 8. oktober og helt frem til 12. desember arrangeres det håndverksmarked i La Nucia. Er du på jakt etter noe uvanlig, for eksempel gjenstander du ikke finner i ordinære forretninger, kan kanskje årets julehandel gjøres unna i La Nucia.  Markedet åpner klokka 10.00 og stenger klokka 14.00.

 

Fra ca. 15 boder er det mulig å kjøpe gjenstander som er laget av lokale håndverkere og brukskunstnere. Markedet ligger i Plaza de los Musicas – et forholdsvis stort torg midt i La Nucia. 

Erfaringsmessig kan det være utfordrende å finne parkeringsplass, så det lønner seg å være tidlig ut.

 

Ikke masseprodusert

Det vil bli tilbudt et bredt spekter av produkter og varer under søndagsmarkedet i La Nucia. Lær, silke og tre benyttes ofte i produktene som selges og det mest vanlige som tilbys er leker, vesker og lamper.

       Gjenstandene som selges får man ikke kjøpt i ordinære butikker og varene er laget av dedikerte mennesker. Dette dreier seg ikke om masseproduserte varer, fastslår arrangørene, som er Amata.

Siden markedet i La Nucia går over så mange søndager, vil det være forskjellige håndverkere og kunstnere som stiller ut hver gang. På den måten blir det variasjon i tilbudet, slik at de besøkende med hell kan ta turen til La Nucia flere søndager fremover.

 

Også i Alicante

Det vil også bli arrangert håndverksmarked i Alicante denne høsten. 8, 9 og 10. november rigges det opp et stort marked i Avendida Frederico Soto som ligger rett ved varehuset El Corte Ingles. Fra hele 40 boder tilbys forskjellige varer.

 Begge markedene organiseres av Amata, som er en non profit-organisasjon. Amata ble etablert i 1998 og avvikler ca. 15 markeder på Costa Blanca hvert eneste år.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter