Håndverkere gjenopptar sitt søndags-marked i Jávea-havnen

Publisert

PRESSEMENDING En strandpromenade med fantastisk utsikt over havnen og fjellene, koselige terrasser ved sjøen og en liten, men utvalgt Art and Craft Fair® – hvis dette høres ut som en god kombinasjon, bør du ta turen til havnen i Jávea en søndag formiddag.

Hver søndag fra kl. 11.00 til 14.00 stiller mellom 10 og 15 kunsthåndverkere ut sine boder der, og hver og en av dem tilbyr noe unikt og håndlaget.

Hvis du tror at alle messer som arrangeres på strandpromenadene langs kysten er like, har du ikke besøkt den i havnen i Jávea. Der er det håndverkerforeningen AMATA som nøye velger ut deltakerne – og det gjør hele forskjellen! Alt som tilbys er håndlaget av de samme håndverkerne som betjener deg, mennesker som foretrekker å bruke tiden sin på å lage vakre ting som de selv liker (og som de håper andre vil like!).

De bruker naturlige eller resirkulerte materialer, noen få håndverktøy eller en enkel maskin, og kan ofte lage noe på bestilling – i en annen farge, med navn eller i en spesiell størrelse.

Du finner messen på Paseo Marítimo i havnen i Jávea.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter