Halvårs-fiesta i Alfaz del Pi

Publisert

Fredag 21. klokken 18.00 markerer man Mig Any i Alfaz del Pi. Altså festen som markerer at det er et halvt år til den virkelig store festen.

Byens 39 peñas har totalt 912 medlemmer. Dette er gruppene som i løpet av året forbereder byens hoved-fiesta som feirer i november, Mayorales del Santíssim Crist del Bon Encert.

Middag og DJ-fest
Arrangementet begynner fredag hvor man først offisielt åpner fiesta-området og fordeler arealet mellom byens 39 peñas. Etterpå er det middag, cena de sobaquillo. Dj for kvelden er Jess_Set.

Hoppeslott for barna og paella

Lørdag fortsetter man med hoppeslott og aktiviteter for barna fra 11.00 på morgenen og videre fra klokken 16.00 ettermiddagen. Man arrangerer også den tradisjonelle paella-konkurransen med smakeprøver klokken 14.30. Ettermiddagen er det et halvt dusin DJs som står for stemningen.

Komplett program for Mig Any i Alfaz del Pi:

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter