Halloween-feiring på Costa Blanca

Publisert

Fornøyelsesparkene i Benidorm lar ikke muligheten til å tiltrekke seg flere besøkende på tampen av årets sesong.

Fornøyelsesparkene i Benidorm lar ikke muligheten til å tiltrekke seg flere besøkende på tampen av årets sesong.

I forbindelse med Halloween den 31. oktober setter flere av fornøyelsesparkene opp et eget spesiallaget program for kvelden.

Terra Mitica utvider åpningstiden i parkens egyptiske område fram til midnatt. Fra klokken 20:00 arrangeres det opp for eksempel skrekk-show og en tematisk middag, som er blitt kalt “Dødens bankett.”

Mundomar gjenåpner dørene klokken 19:00 og tilbyr blant annet showet “Phantom of the Opera,” med delfiner. Og, i likhet med Terra Mitica, arrangeres det også her en tematisk middag med en rekke “overraskelser.”

På sin side utsetter Terra Natura feiringen til til lørdag og søndag, hvor fornøyelsesparken blant annet vil være vert for en konferanse om magi.

Halloween-parade
I Torrevieja avholdes det fredag 31. november kl. 21:00 en Halloween-parade. Paraden går fra Plaza de la Constitucion til Paseo Vistalegre.

For andre år på rad arrangeres også skrekkfilmfestivalen “TORRERÍFICO” i Torrevieja i anledning feiringen av Halloween. Festivalen vil bli holdt førstkommende søndag 2. november i kultursenteret “Virgen del Carmen.” Det er gratis inngang og det vil vises skrekkfilmer fra klokken 10:00 til 22:00. For mer informasjon om festivalen besøk TORRERIFICO.BLOGSPOT.COM

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter