Guardia Civil på plass i Albir

Publisert

Mandag den 5. mai var det offisiell innvielse av det nye Guardia Civil kontoret i Albir. To Guardia Civil betjenter fra Altea skal betjene den nye avdelingen som skal følge vanlig kontortid. Meningen er at kontoret i Albir hovedsakelig skal ta seg av anmeldelser og gi generell informasjon, slik at brukerne ikke lenger skal behøve å reise helt til Altea for denne typen henvendelser. I tillegg skal de to Guardia Civil betjentene patruljere på permanent basis i Albir.

Regjeringens delegat i Alicante, Encarna Llinares, sier at formålet med det nye Guardia Civl kontoret i Albir, er at innbyggerne skal få en raskere og mer effektiv behandling. Hun opplyser dessuten om at Alicanteprovinsen nå har syv faste og tre mobile Guardia Civil avdelinger, samt at en fjerde mobil avdeling er planlagt i Calpe. Videre sier Llinares at innbyggernes sikkerhet er høyt prioritert av regjeringen. Og at denne stasningen har gitt resultater. Eksempelvis har kriminaliteten i Alfaz del Pi sunket med 29,9 % siden 2003, konstaterer regjeringsdelegaten.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: