Gjør klart for tapas-festival

Publisert

Den regionale foreningen for hotelleiere i Valencia-regionen presenterte den 7. oktober programmet og deltakerne i den tredje årlige tapas-festival, ”Ir de tapas por Alicante y Provincial.”
Totalt deltar 43 barer og restauranter i Alicante, El Campello, Benidorm og Villena. Bedriftene som deltar i tapas-festivalen vil tilby besøkende en tapas-rett og drikke for 2,5 euro.

Under presentasjonen av årets festival fortalte lederen for hotelleiernes forening i Alicante at målet med arrangementet er å utnytte de kommende ti dagene til å tilby turister en liten kulinarisk smakebit av hva Alicante og resten av provinsen har å tilby.

Passasjerer som reiser med lyntoget AVE fra Madrid til Alicante vil i disse dager vil motta et ”tapas-kart” som forteller hvor man finner restaurantene og barene som deltar under årets tapas-festival.

Tapas-festivalen starter i morgen den 8. oktober og vil vare fram til søndag den 19. oktober.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter