Gjør klart for Oktober-fest i La Nucia

Publisert

Oktoberfesten finner sted i elleve dager, fra 5. til 15. oktober, på parkeringsplassen til Estadi Olímpic Camilo Cano. Et stort telt med plass til mer enn 1 500 personer er satt opp til dette formålet, som startet forrige tirsdag. Nå har dekorasjonen og fordelingen av hele innsiden av det store Oktoberfest-teltet startet. I teltet vil alle besøkende kunne nyte en autentisk “ølfestival” i bayersk stil. I tillegg til det typiske tyske ølet vil du kunne smake på typisk tysk mat som “Knuckle”, “Sausages”, “Sauerkraut” … osv.

Oktoberfest 2023 arrangeres av foreningen CCC i samarbeid med La Nucía kommune. Det er tredje året den arrangeres på parkeringsplassen til Estadi Olímpic Camilo Cano. Med tanke på det store antallet bordreservasjoner som er gjort, forventes det å bli en suksess som i tidligere utgaver. Forberedelsene til Oktoberfest 2023 er inne i sluttspurten, og torsdag 5. oktober åpner Oktoberfest 2023 dørene med den tradisjonelle åpningen av tønnen.

11 dager med Oktoberfest

Et stort telt på 2 200 kvadratmeter er reist, og alt materiellet har begynt å ankomme, inkludert mer enn 300 fat øl til CCC-foreningens “35. oktoberfest”. Dette er den “eldste og mest autentiske oktoberfesten i Valencia-regionen”, som arrangørene påpeker. Du kan fortsatt bestille bord på www.oktoberfestccc.com


Underholdningen leveres av den tyske folkemusikkgruppen “Steinberger”, som kommer til La Nucía i løpet av disse dagene. Det vil være gratis og fri adgang. Oktoberfesten vil være åpen på hverdager fra kl. 18.00 til 00.30. På helligdager og søndager vil Oktoberfesten også være åpen om morgenen frem til kl. 01.00.
Reservasjoner til Oktoberfesten kan gjøres per telefon på 611655345, per e-post på oktoberfestccc@gmail.com eller på arrangørens hjemmeside: www.oktoberfestccc.com.

www.lanucia.es


For å bestille bord må man være en gruppe på minst 8 personer. For å bestille bord kreves et depositum på 5 euro per person, som refunderes i Oktoberfest-teltet.

Reklame for La Nucía

Oktoberfesten vil være en stor turistkampanje for La Nucía i løpet av 11 intense dager i oktober. Det tyske samfunnet er en av de viktigste internasjonale innbyggerne i kommunen, så man håper at denne “Oktoberfesten” også vil bidra til å integrere dem i La Nucía-samfunnet og gjøre “tysk kultur og folklore” kjent for alle deltakerne.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter