Gastronomiske dager i Altea

Publisert

Den 2., 3. og 4. februar kan matelskere nyte El Cantó del Palasiets gastronomiske dager “Fogones de Cantabria”. Altså retter fra Cantabria helt nord-vest i Spania, sjømat og husmannskost som passer godt små-kjølige vinter-dager.

Menyen inneholder blant annet carpaccio av kalvekjøtt fra Tudanca med oster, blekksprutrabas, piquillo-paprika fylt med skorpionfisk, kummel og krabbe. Hovedretten i disse dager er cocido montañés. Med en presentasjon som pirrer sansene våre, får vi en nybakt butterdeig til dessert, med marengsmelkeis, badet i varm sjokolade, en bit ost og orujo-apertiff.

Menyen ledsages av en Albariño hvitvin, Viñamar Magnum, bodega Pago Casa del Blanco, og en Lusía Mencía VT Liébana rødvin, bodega Cayo. Prisen per middag er 48,00 €. Hvis du har en intoleranse eller allergi, må du gi beskjed om dette på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge maten på en sikker og smidig måte.

For å reservere bord, kontakt på telefon 965841532.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter