Gastronomiske dager i Altea

Publisert

Den 2., 3. og 4. februar kan matelskere nyte El Cantó del Palasiets gastronomiske dager “Fogones de Cantabria”. Altså retter fra Cantabria helt nord-vest i Spania, sjømat og husmannskost som passer godt små-kjølige vinter-dager.

Menyen inneholder blant annet carpaccio av kalvekjøtt fra Tudanca med oster, blekksprutrabas, piquillo-paprika fylt med skorpionfisk, kummel og krabbe. Hovedretten i disse dager er cocido montañés. Med en presentasjon som pirrer sansene våre, får vi en nybakt butterdeig til dessert, med marengsmelkeis, badet i varm sjokolade, en bit ost og orujo-apertiff.

Menyen ledsages av en Albariño hvitvin, Viñamar Magnum, bodega Pago Casa del Blanco, og en Lusía Mencía VT Liébana rødvin, bodega Cayo. Prisen per middag er 48,00 €. Hvis du har en intoleranse eller allergi, må du gi beskjed om dette på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge maten på en sikker og smidig måte.

For å reservere bord, kontakt på telefon 965841532.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter