Gastronomiske dager i Altea 3. til 12. november

Publisert

Sjømat som står i sentrum når man i Altea markerer “La Cuina de les Barques”, (småbåtenes kjøkken). Fra 3. til 12. november deltar åtte restauranter i Altea med menyer for enhver smak, prisen for en komplett meny går fra 32 til 69 euro.

Byråd, Jose Maria Borja, sier i en pressemelding: “Dette er en ny mulighet til å smake på Alteas gastronomi, våre egne, ferske råvarer, sjømat og kvalitet, som menyene fra de deltakende restaurantene er basert på“.

I år er restaurantene som er med på “La Cuina de les Barques 2023”: El Paso, Taberna Marinera El Barba, Maná, Melitón, Ca Pere, El Cantó del Palasiet, Bon Vent og Xè que Bò.

Alle har menyer som kombinerer det tradisjonelle Altea-kjøkkenet med innovative kulinariske teknikker, fra den typiske menyen med forrett, hovedrett og dessert til smaksmenyer med 11 retter.

Som vanlig vil gjestene som deltar på disse dagene, ha mulighet til å delta i en konkurranse om gaver og til å evaluere de ulike forslagene de har smakt, via en QR. På serveringsstedene vil kunden få utlevert QR-koden, og hvis det er vanskelig å avgi stemme, vil serveringsstedet selv informere kunden om hvordan man gjør det.

“Jeg tror at av alle de gastronomiske dagene som finner sted i Altea, er La Cuina de les Barques den som holder høyest nivå fordi den er veldig opptatt av kvalitet, og denne gangen har åtte svært forskjellige restauranter meldt seg på, med svært ulike forslag, men der kvalitet er det grunnleggende grunnlaget”, erklærte Agüera, leder for dagene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter