Gastronomiske dager i Altea 16. til 25. februar

Publisert

De gastronomiske dagene “El Plat de Cullera” arrangeres i Altea fra 16. til 25. februar.

17 restauranter i Altea er med: La Paraeta, Melitón Jardín, Ca Pere, E-Tika, Italia Loca, Xe que Bó, Chez Pierre, Juan Abril, Mallol, Gourmet Losada, la Clau de Altea, Gallinero, Maná, Rumors, la Picaeta de Lola og la Sidrería Escondida. Disse vil tilby sine beste retter i noen dager med tradisjonelle menyer, tilpasset årstiden.

Litt av tema er supper og gryteretter, altså spansk vintermat. Retter som “spises med skje” i følge arrangørene.

QR-kode og lotteri

“El Plat de Cullera”-dagene ønsker å belønne gjestenes lojalitet, som i tidligere utgaver, så hver deltakende restaurant vil få tildelt en QR-kode der hver enkelt kunde kan registrere sin deltakelse.

På denne måten blir de med i en trekning av ulike gaver fra de ulike samarbeidende selskapene. Noen av disse gavene er en middag fra restauranten Melitón, en middag fra Ristorantino Gallinero, en middag fra baren De Confianza, kaffepakker fra Café Arditi Italia Roma, en pakke Premium-produkter fra slakteriet El Picaro og en pakke Boama-sjokolade fra Chocolates Marcos Tonda. Jo flere menyer som nytes, jo flere alternativer og muligheter vil det være i trekningen på slutten av arrangementet.

Komplett program for arrangementet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter