Den 2., 3. og 4. februar kan matelskere nyte El Cantó del Palasiets gastronomiske dager «Fogones de Cantabria». Altså retter fra Cantabria helt nord-vest i Spania, sjømat og husmannskost som passer godt små-kjølige vinter-dager.
Menyen inneholder blant annet carpaccio av kalvekjøtt fra Tudanca med oster, blekksprutrabas, piquillo-paprika fylt med skorpionfisk, kummel og krabbe. Hovedretten i disse dager er cocido montañés. Med en presentasjon som pirrer sansene våre, får vi en nybakt butterdeig til dessert, med marengsmelkeis, badet i varm sjokolade, en bit ost og orujo-apertiff.
Menyen ledsages av en Albariño hvitvin, Viñamar Magnum, bodega Pago Casa del Blanco, og en Lusía Mencía VT Liébana rødvin, bodega Cayo. Prisen per middag er 48,00 €. Hvis du har en intoleranse eller allergi, må du gi beskjed om dette på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge maten på en sikker og smidig måte.
For å reservere bord, kontakt på telefon 965841532.