Flere gågater og større terrasser

Publisert

For å gi gående bedre plass og øke avstanden stenger man i Benidorm flere gater helt for biltrafikk. Rådhuset lar også barer og restaurenter flytte bordene lengre ut i det offentlige rom. På den måten øker man den teoretiske kapasiteten samtidig som man tilfredstiller regjeringens krav om å bare bruke 50% av det godkjente antallet bord på en uteterrasse.

Spanske restauranter og barer har i mange tilfeller signalisert at de ikke vil åpne om de bare kan ha halvparten av bordene ute. Det Benidorm kommune har gjort er å øke størrelsen på terrassen og med det antall godkjente uteplasser, slik at barene kan komme så nær “full kapasitet” som mulig.

Flere gågater – bedre plass

2. mai ble det tillatt for alle i Spania å ta seg en tur ut for å spasere eller drive med idrett. 11. mai blir det tillatt å gå på kafe, bar etc.

Avenida Armada Española, i første linje til Poniente stranden, siste delen av Sant Pere og El Greco blir gjort tilgjengelig for de som vil gå en tur eller drive med sport.

Gågatene er markert med blått:

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter