Fysioterapiens dag 8. september

Publisert

I Albir markeres dagen hos «Fysiakos» som på «Hotel La Colina» vil ha en stand mellom 12.00 og 15.00 hvor man deler ut info om fysioteapi, deler ut frukt og steker vafler.

 

Fysioterapiens dag feires internasjonalt med konferanser og events. Noe av målet er å synliggjøre for folk hva fysioterapi er og kan gjøre for den enkelts helse og velvære.

 

Fysiakos ledet av Miriam Kristiansen er en av veteranenen innen norsk fysioterapi i Spania. Mange nordmenn bruker ledig tid i løpet av Spania-oppholdet sitt til opptrening og terapi. Et mildt klima på Costa Blanca som tillater økt fysisk aktivitet er for mange en del av forbedret helse og velvære. At man gjennom HELFO i Norge kan få refusjon for utgifter til Fysioterapi i utlandet har gjort dette tilbudet svært populært blandt Nordmenn i Spania.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter