“Fullmåne” fest i Altea

Publisert

I dag lørdag 12. Juli går et av kystens mest “glamorøse” arrangement av stabelen i Altea. Deler av lystbåthavnen “Campomanes” stenges av, det røde teppet rulles ut og de inviterte strømmer til utover kvelden. “Moonrise Party” arrangeres nå for andre gang i det som håpes å bli et årlig arrangement i Altea.

Festen er ment å være av den mer glamorøse sorten. Arrangørene, har hentet inn den spanske tv-personligheten Carolina Casado som skal presentere de kulturelle innslagene under middagen. Den russiske fiolinisten Ara Malikian skal holde en kort konsert, det blir live jazzmusikk og spanske dj’s utover natten.

I tilknytning til kveldens middag arrangeres det også en “mini” messe hvor man kan prøve noe av det beste spania har å tilby av vin og serrano skinke. Luksusbiler fra Ferrari, Porsche, Mercedes m.m. vises frem, samt yachter i luksus-segmentet og mye mer.

Bak arrangementet står restauranten Saltea og det russiske magasinet Impuls. Altea har en betydelig russisk koloni og den ortodokse kirken som åpnet i år 2000 er den første i Spania.

Til venstre David Keshabyan fra det russiske magasinet Impuls, Carolina Casado fra TVE og Nikolay Miturev som blant annet står bak restauranten Saltea i Campomanes.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter