Fulle hoteller i Altea

Publisert

Altea sin satsning på kultur- og sportsturisme ser ut til å gi frukter. Hotellbransjen i byen melder om mer enn 95 prosent belegg i august måned.

Altea sin satsning på kultur- og sportsturisme ser ut til å gi frukter. Hotellbransjen i byen melder om mer enn 95 prosent belegg i august måned.

Altea er et yndet reisemål for tusenvis av turister. Byen er både attraktiv for sitt behagelige klima og for sitt gode kjøkken.

– Dette viser styrken av reiselivsnæringen og kulturprogrammet i byen vår, sier kulturbyråd Marga Riera i en pressemelding utsendt fredag den 4. september.

Byråden mener Altea tilbyr et variert program for de som ferierer her om sommeren, og at dette har gjort at kommunen er ledende innen turistsektoren på Costa Blanca

Det har gått av stabelen utallige aktiviteter i kommunens regi i sommer. Riera fremhever spesielt det gode oppmøtet for å overvære teaterforestillingene «ALTEATRE» og “NITS AL SO DE L’AIGUA,” som til sammen samlet mer enn 1.500 tilskuere på Plaza del Agua i månedene juli og august.

Under de guidede turene i Altea og Altea la Vella deltok mer enn 300 mennesker.

I Torrevieja oversteg hotellbelegget i juli 80 prosent, mens tallene for august var på 85 prosent. Kun i helgene og under fiestas oppnådde saltbyen et belegg på over 90 prosent.

Turistbyråd i Torrevieja, Luis Maria Pizana, er likevel fornøyd og sier kommunen jobber langsiktig for å tiltrekke seg flere turister til byen.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter