Bønder i Callosa d’en Sarrià tar nå grep for å forhindre skader på frukten níspero etter flere kalde dager og frostnetter på innlandet.
Bøndene frykter en produksjonsnedgang i den søt-syrlige frukten, noe som blir beskrevet som alvorlig etter at det ble registrert et tap på tre millioner euro under agurkkrisen i 2011.
Denne uken har værmeldingen vist at de vil få minusgrader enkelte netter, noe som gjør at de har måttet ta grep for å forhindre eventuelle frostskader.
Bønder i Callosa d’en Sarrià tar nå grep for å forhindre skader på frukten níspero etter flere kalde dager og frostnetter på innlandet.
Bøndene frykter en produksjonsnedgang i den søt-syrlige frukten, noe som blir beskrevet som alvorlig etter at det ble registrert et tap på tre millioner euro under agurkkrisen i 2011.
Denne uken har værmeldingen vist at de vil få minusgrader enkelte netter, noe som gjør at de har måttet ta grep for å forhindre eventuelle frostskader.
Fra Callosa d’en Sarrià eksporteres det nísperos til mange land, men 60 prosent går til nabolandet Italia.