Frukt- og grønnsaksmarkedet i Altea flytter etter nyttår

Publisert

Byråd for handel, Jose Maria Borja, minner om at frukt- og grønnsaksmarkedet på tirsdager fra 2. januar får ny plassering ved siden av klesmarkedet. Begge gatemarkedene, klesmarkedet og frukt- og grønnsaksmarkedet, vil ligge på Garganes’ offentlige parkeringsplass.

“Med denne gjenforeningen av de to gatemarkedene skapes det ett sted der alle Alteas ikke-sittende salgsaktiviteter samles”, forklarer Borja, som legger til at “gjenforeningen er ment å skape synergi mellom de to markedene og gi publikum alle shoppingmulighetene på ett sted”.

I tillegg, påpeker kommunaldirektøren for handel, vil gjenforeningen optimalisere ressursene til blant annet rengjøring og dermed redusere kostnadene, og trafikken vil kunne sirkulere langs Avda. La Nucía, noe som vil forbedre trafikken i området på tirsdager og frigjøre gateparkering.

Når det gjelder plasseringen av frukt- og grønnsaksmarkedet, vil det være synlig fra inngangen til området, etterfulgt av klesmarkedet som opptar den resterende plassen.

“Vi mener at dette er et godt initiativ for å reaktivere gatemarkedet, og at brukerne ikke trenger å reise fra ett sted til et annet for å besøke de to gatemarkedene, slik tilfellet har vært frem til nå.” Med disse ordene avslutter Jose Maria Borja påminnelsen om sammenslåingen av de to gatemarkedene på tirsdager i Altea.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter