«Forglemmelse» forsinker ny promenade i Altea

Publisert

I Altea skal fase to av forbedringen av strandpromenaden settes i gang «så snart som mulig». Den store parkeringsplassen som i dag «pryder» deler av strandpromenaden skal fjernes. Offentlig inkompetanse forsinker nå prosjektet.

Rådhuset i Altea «glemte» å legge ut på anbud prosjektet som utgjør faste to av utbedringen av den nye promenaden i Altea. Siden prosjektet ikke ble publisert i statens blad for tinglysinger (BOE) kan man ikke signere avtale med noen utbygger om oppdraget som dermed bli forsinket.

Altea kommune har fått grønt lys fra nasjonale myndigheter om faste to av prosjektet som berører kystlinjen. I 2017 kunne man endelig åpne byens nye by-strand «L’Espigó» som drastisk har forskjønnet byens strandpromenade og fjernet elementer som tidligere har svært til sjenanse i sentrum. Man la også ny gangvei nord fra sentrum til Algar-elven.

I neste fase skal arealet som i dag brukes til parkering av biler endres totalt og åpnes for offentligheten.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter