Kroningsseremoni for dronningene i Alfaz del Pi på lørdag

Publisert

Lørdag 5. august, klokka 22.00 på esplanaden til Casa de Cultura de l’Alfàs, avholdes kroningsseremonien til dronningene og damene i Fiestas del Cristo 2023, i en veldig spesiell kveld da den vil hylle hovedpersonene i alle kroningene. 50 år er en handling som er så knyttet til den festlige verdenen, og kvelden vil samle alle dronningene av festlighetene alfasinas.

Rådgiveren for Fiestas de l’Alfàs, Sandra Gómez, inviterer alle til å komme og delta. Hun sier innsatsen og entusiasmen som arrangøren av “Santísimo Cristo del Buen Acierto” dedikerer til arrangementet vil gjør det verdt det.

coronacion-reinas-2017.jpeg

Billetter – 10 euro – kan kjøpes på forhånd på Cafetería Royal og Saneamientos Devesa. Også gjennom Mayorales del Santísimo Cristo del Buen Acierto, ved å ringe 638791184. Hvis du ønsker å bestille bord for grupper, kan du gjøre det på samme nummer. På selve kroningsdagen kan du kjøpe billetter i billettkontoret til samme pris.

Det blir en festaften med bar til populære priser og levende musikk etter kroningen. Gruppen Carne de Cañón skal etter planen opptre.

Jenta África Latorre Fernández og den unge Mónica Mas Martínez, flankert av sine respektive hoff, vil bli kronet til dronninger av de kommende Fiestas Mayores neste lørdag, under en galla som også i år arrangeres på esplanaden ved Casa de Cultura.

Barnedronningen får følge av jentene Aixa Guardiola Llorens, Desirée Martínez Ripoll og Noa Such Scotti. Når det gjelder den eldre hoffet, vil de unge Ana Mendoza Agulló, Carme Castelló Costa, Mar Fernández Such, María Hernández Ponce, Mar Lázaro Albiñana og Nelia Nadal Williams. Totalt vil fire jenter og syv unge kvinner representere l’Alfàs del Pi under de kommende jubileums- og Santísimo Cristo del Buen Acierto-festene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter