Flere branner i søppelcontainere

Publisert

I løpet av to uker har åtte søppelcontainere satt i brann i Alfaz del Pi. Rådhuset mener det skyldes asken med fortsatt glødende treverk som har blitt kastet i containerne.

Dette “overskrider” gjeldende forskrifter og er en reell fare for samfunnet, sier rådmann for tekniske tjenester og offentlig renhold, Oscar Perez, som fra byrådet i L’Alfas del Pi appellerer beboerne om å forhindre ytterligere brenning av søppelcontainere, “for ikke å sette liv og eiendom til naboer og gjenboere i fare.

Alarmen har gått fordi det i løpet av to uker har brent åtte søppelcontainere, hvorav den største brannen var i Captivador-området, der opptil fire containere brant, og brannen spredte seg raskt og farlig til den nådde gjerdet til en hytte. I løpet av de samme dagene ble andre søppelkasser og containere brent av samme årsak i urbanisasjonene San Rafael, Belmonte og den siste i l’Arabí.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter