Fjerner Benidorms gamle diskotek-gate

Publisert

Etter mange års planlegging og saksgang går man nå i gang med å fjerne de gamle giga-diskotekene som lenge har stått i forfall langs riksvei N332 mellom Benidorm og Albir.

Bystyret har signert på oppdraget for grunnarbeidet for arbeidet med det nye veikrysset som vil gi tilgang til det fremtidige industri- og handelsområdet.

16 millioner euro og en gjennomføringsperiode på 12 måneder

Arbeidene for bygging av vei-krysset på N-332 vil gi tilgang til det nye industri- og handelsområdet. Arbeidet starter i løpet av de kommende dagene.

Dette prosjektet, promotert og finansiert av byrådet i Benidorm, sørger for opprettelse av en rundkjøring i denne omgang.

Oppdraget ble tildelt av Benidorm kommune i slutten av mars til selskapet Tecopsa for 16.165.746 euro og med en gjennomføringsperiode på 12 måneder. I tillegg til rundkjøringen har det blitt krevd at arbeidet inkluderer en forbedring av det nåværende lokaltoget, TRAM, slik at det får to kjørefelt i hver kjøreretning.

I tillegg til å betale for disse infrastrukturene, har byrådet også påtatt seg å kjøpe tomtene som er nødvendige for byggingen. Praktisk talt all grunnen har blitt ervervet gjennom gjensidige avtaler med eierne, noe som har forenklet hele ekspropriasjonsprosessen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter