Fire nye fotballbaner

Publisert

I La Nucia har rådhuset gitt sin tillatelse til byggingen av fire nye fotball-baner. Det er to baner for fotball 11 og to for fotball 8 med naturgress. Prosjektet har et budsjett på 782.000 Euro som i sin helhet er private midler.

Man håper at banene er klare til bruk innen årets utgang. Dette så lag fra Nord-Europa og Sentral-Europa kan bruke dem denne vinteren.

Banene skal bygges på offentlig eide arealer. Rådhuset har gitt en konsesjon til et privat selskap “Soccer Center de La Nucía” for å utvikle og drive anlegget som ligger inntil dagens sports-anlegg i La Nucia.

La Nucia kommune valgte mange år tilbake å satse på turisme knyttet til idrett. Mange lag velger å legge sin trening hit når det er i overkant kaldt å trene utendørs i resten av Europa.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter