Finsk interesse for Alfaz del Pi

Publisert

Finner viser interesse for Alfaz del Pi som helsebringende feriested. Representanter fra totalt 19 kommuner i Finland og Universitet i Tammerfors ble torsdag 26. oktober tatt imot ved rådhuset i byen. Den finske delegasjonen er kommet for å få mer detaljerte opplysninger om hva den populære Costa Blanca-byen kan tilby.

Alfaz del Pi har over 22.000 innbyggere og mer enn 100 forskjellige nasjonaliteter. Spanjoler, briter, nordmenn og nederlendere utgjør de største gruppene. Mildt klima, strender, sol og nærhet til naturen er noe av det som trekker folk til stedet. I tillegg er Alfaz egnet for helseturisme. Det mener i hvert fall representanter fra Universitetet i Alicante som i en rapport gir byen merkelappen “helsebringende feriested” (destino turístico saludable).

Kommuneledelsen i Alfaz del Pi ønsker å vedlikeholde det gode ryktet. I forbindelse med besøket fra Finland torsdag 26. oktober omtaler kommuneledelsens representant Martine Mertens byen som “flerkulturell”, “bærekraftig”, “helsebringende” og et sted med “internasjonal sameksistens”.

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter