Filmskaper fra Alfaz del Pi nominert til pris

Publisert

En dokumentarfilm laget av Andrea Berenguer fra Alfaz del Pi har blitt nominert til en Alimara-premie. Disse er utdelt hvert år av CETT, den internasjonale senteret for opplæring og forskning innen turisme og hotelldrift, som er knyttet til Universitetet i Barcelona. Prisuttildelingen foregår i forbindelse med Cataluña International Tourism Trade Show.

En dokumentarfilm laget av Alfasina Andrea Berenguer fra Alfaz del Pi har blitt nominert til en Alimara-premie. Disse er utdelt hvert år av CETT, den internasjonale senteret for opplæring og forskning innen turisme og hotelldrift, som er knyttet til Universitetet i Barcelona. Prisuttildelingen foregår i forbindelse med Cataluña International Tourism Trade Show.

Alfasine Andrea Berenguer sin dokumentar “25 år med kino i Alfaz del Pi” forteller historien bak Alfaz del Pi’s filmfestival, som har blitt avholdt i byen hvert år siden 1988. Festivalen er en av Alfaz viktigste kulturelle begivenheter og en av byens største turistattraksjoner.

Filmfestivalen i Alfaz del Pi går av stabelen i juli hvert år.

Fredrik Kruse

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter