Filmkveld på stranden i Albir

Publisert

Filmfestivalen i Alfaz del Pi er i gang. Under årets festival som er den 29. i rekken arrangeres det tre filmkvelder på stranden i Albir. Blant filmene som skal vises er den spansk-amerikanske fantasifilmen A Monster Calls fra 2016 og årets store Oscar-vinner musikalen La La Land. Festivalen varer frem til søndag 16. juli.

Filmfestivalen i Alfaz del Pi regnes som et av distriktet Marina Bajas viktigste kulturarrangementer. I forbindelse med årets festival skal tre filmer vises på lerret ved stranden i Albir. De tre filmene er den spanske krigsfilmen Los últimos de Filipinas (fredag 14. juli), den spanskamerikanske fantasifilmen A Monster Calls (lørdag 15. juli) og den amerikanskproduserte romantiske filmmusikalen La La Land (søndag 16. juli). Alle filmene vises på kvelden klokken 22:30.


Alfaz del Pi´s Walk of Fame

På strandpromenaden i Albir ligger også Alfaz del Pi´s Walk of Fame. I forbindelse med årets filmfestival skal to nye navn tilføres stjernene, nærmere bestemt de to spanske skuespillerne Julieta Serrano og Javier Gutiérrez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter