Filmfestival i Alfaz del Pi 5. til 14. juli

Publisert

Den 36. Alfàs del Pi-filmfestivalen, som arrangeres fra 5. til 14. juli, vil vise mer enn 80 filmer og kortfilmer, flere av dem på originalt språk uten dubbing.

Cine Roma vil vise 27 filmer i originalversjon. Denne kinoen vil også være vertskap for en av de mest etterlengtede delene av filmfestivalen: filmpresentasjoner av medlemmer av det kunstneriske teamet og produksjonsteamet, der tilskuerne får muligheten til å snakke med skuespillere, skuespillere, manusforfattere og regissører.

Rundt femti kortfilmer vil bli vist i auditoriet i Casa de Cultura. Nærmere bestemt de 27 som konkurrerer i det offisielle utvalget, som vil bli vist 9., 10. og 11. juli, med sesjoner kl. 18:00 og 19:30, og Cortos Valencianos, hvis visning er planlagt til 12. juli. Mandag 8. juli kl. 17:00 vises dessuten et utvalg animasjonsfilmer laget av yrkesfagelever fra IES Beatriu Fajardo Secondary School i Benidorm, og kl. 18:00 er det planlagt en visning av fem kortfilmer som ikke er med i konkurransen.

Cine al Carrer-delen arrangeres også i år på Plaça Escoles Velles, der det vises filmer for familiepublikummet. Friluftskino med gratis adgang.

Til slutt vil Villa Romana i Albir være vertskap for visning av 6 filmer. Denne sesongen starter på slutten av den 36. Alfàs-filmfestivalen, med filmvisninger kl. 22:00 fra 15. til 20. juli. Ordfører Manuel Casado fra kulturdepartementet har fremhevet den fantastiske publikumsresponsen på denne filmserien i Villa Romana, som vanligvis fyller hver av sesjonene.

Den 36. Alfàs del Pi-filmfestivalen arrangeres fra 5. til 14. juli. Hovedformålet med dette arrangementet er å fremme filmer laget i Spania, og spesielt spanske kortfilmer.
Etter 35 utgaver har Alfàs del Pi-filmfestivalen klart å samle anerkjente skuespillere, regissører, produsenter, teknikere og manusforfattere fra den nasjonale filmscenen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter