8.3 C
Alicante
30.4 C
Málaga
16.9 C
Las Palmas de Gran Canaria

Fem testet positivt for Corona-virus i Alfaz del Pi

I Alfaz del Pi kommune (Alicante) har fem personer testet positivt for Covit-19. De fem smittede er alle fra forskjellige familier. En av de smittede arbeider i en bar i Alfaz del Pi.

De smittede er alle i hjemmekarantene uten alvorlige symptomer. De blir fulgt opp tett av regionale helsemyndigheter. Kommunen som også inkluderer Albir har nå fått flere tusen tilreisende fra andre deler av Spania. Slutten av juli og august måned er høysesong for turisme i Alfaz del Pi.

Tidligere i juli arrangerte kommunen den tradisjonelle filmfestivalen til tross for at liknende arrangementer i andre kommuner har blitt kansellert i regionen.

I Marina Baixa området er det meldt om 25 nye smittede siste 14 dager. Det bor rundt 200.000 personer i området.

I tillegg til de fem smittede i Alfaz del Pi er det seks i Altea og 19 i Benidorm som har testet positive siste 14 dager.

Det er nye smittetilfeller i Spania etter at man åpnet for fri ferdsel og turisme. Antallet nye tilfeller er dog lavt langs kysten i Malaga, Alicante og ute på Kanariøyene etc. Det er Aragon, Katalonia og Navarra hvor det er større antall nye tilfeller som har økt snittet for hele Spania.

Tyskland har oppfordret sine innbyggere om å ikke reise til disse tre regionen med mindre det er helt nødvendig.

[the_ad_group id="8585"]
[the_ad_group id="25373"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="25369"]

Relaterte saker

- Advertisement -[the_ad_group id="8585"]