Farlig sykkelsti utbedres i La Nucía

Publisert

Sykkelstien og fotgjengerfeltet langs hovedveien CV-70 mellom urbanisasjonen Nucía Park og idrettsanleggene ved Ciutat Esportiva er endelig under utbedring. Et fysisk skille mellom biler og myke trafikkanter har manglet, noe som har skapt farlige situasjoner og ulykker. Det er regionale myndigheter som står for utbedringen, et arbeid som skal stå ferdig innen utgangen av februar.

Den aktuelle strekningen langs CV-70 er i følge La Nucía kommune svært travel, med fotgjengere, syklister og skatere fra både La Nucía og andre kommuner i Marina Baja. Veien brukes blant annet av ungdom som skal til og fra skateparken ved Ciutat Esportiva.

Etter forespørsel fra La Nucía kommune har regionale myndigheter i Valencia nå startet utbedring av veien. For å øke sikkerheten skal det lages en veideler mellom biler og myke trafikanter fra urbanisasjonen Nucía Park til rundkjøringen ved Ciutat Esportiva. Samtidig skal det legges rør under sykkelstien for drenering av regnvann, med avløp hver tjuende meter. Arbeidene har en budsjettramme på 150.000 euro og skal stå ferdig innen utgangen av februar. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: