Får ekstra penger til turistformål

Publisert

Distriktet Marina Baja nord på Costa Blanca får ekstra bevilgninger til turistformål. Til sammen er det satt av 100.000 euro fra regionsadministrasjonen i Comunidad Valenciana. Turisthovedstaden Benidorm får ikke uventet mesteparten av pengene. Noe blir det imidlertid også til andre kommuner, blant annet Callosa de Ensarriá, Finestrat og La Nucía.                                                                     

De regionale midlene går til forskjellige servicetilbud innen turistnæringen som badevakter ved strender, utbedring av rasteplasser og turstier, samt sponsing av fiestaer og andre kulturelle arrangementer.


Hvem får penger?

Benidorm får 10.000 euro til utvidelse av badestranden Levante og 25.000 til kundeservice til utenlandske turister, Servicio de Atención al Turista Extranjero (SATE). La Nucía får 12.000 euro til fremme av «grønne» turistformål og sponsing av kulturarrangementer og fiestaer. Callosa de Ensarriá får 10.000 euro til utvidelse av badvakttjenesten ved den populære kulpen ved Algar-elven (Fonts d’Algar), samt over 13.000 euro til utbedring av rasteplassen på samme sted. Finsetrat kommune får et tilsvarende beløp til redningstjenesten ved La Cala. Videre får den lille kommunen Relleu 15.000 euro til vedlikehold av turstier, samt tiltak for å bevare byens kulturarv, mens Guadalest får de de resterende midlene til promosjon og markedsføring av kulinariske arrangementer.

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter