Få din egen gratis grønnsakshage i Altea

Publisert

Alle som er registrert bosatt i Altea, altså registrert i kommunens mantall, kan søke om å få sin egen hageparsell. Disse små-hagene ligger i området nære sentrum, ikke langt fra postkontoret.

Søknadsperioden vil være åpen fra 10. juni til 1. juli.

Registreringer kan gjøres på websiden til Altea rådhuset gjennom prosedyren “Solicitud de uso de huertos urbanos” eller ved personlig oppmøte på rådhuset.

Ifølge kommunens ansvarlige for miljø og landbruk vil “dersom det kommer inn flere søknader enn det er parseller å tilby, vil tildelingen skje ved å prioritere arbeidsledige, pensjonister, store familier og enslige forsørgere”.

Jose Orozco oppfordrer innbyggerne i Altea som ønsker å benytte seg av en urban hage til å søke om det før 1. juli, for når søknadsperioden er avsluttet og søknadene er evaluert, vil konsesjonen for bruk av rundt 40 urbane hager som for tiden er inaktive, bli gjennomført.

Du kan se forordningen som regulerer de urbane kolonihagene på følgende lenke: https://altea.es/wp-content/uploads/2023/10/Ordenanza-Huertos-Urbanos-Altea.pdf

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter