Endelig sykkelsti i Albir

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har endelig tatt lokalbefolkningens klager på alvor, og satt i gang arbeidene med å lage en sykkelsti i Albir. Det har de siste årene vært flere mindre ulykker forårsaket av syklister på fortauet langs strandpromenaden. Dessuten har rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede til tider hatt vanskeligheter med å ta seg frem på grunn av alle syklistene. Oppmerkingen av den nye sykkelstien ferdigstilles en av de nærmeste dagene.

Rådhuset i Alfaz del Pi har endelig tatt lokalbefolkningens klager på alvor, og satt i gang arbeidene med å lage en sykkelsti i Albir. Det har de siste årene vært flere mindre ulykker forårsaket av syklister på fortauet langs strandpromenaden. Dessuten har rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede til tider hatt vanskeligheter med å ta seg frem på grunn av alle syklistene. Oppmerkingen av den nye sykkelstien ferdigstilles en av de nærmeste dagene. Det betyr at det blir slutt på gateparkering langs strandpromenaden i Albir.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter