Endelig norsk advokat i Albir

Publisert

Bildene står fortsatt på gulvet når Spaniaposten besøker advokat Erik Saunes i hans nye kontorer i Albir. Scanlaw har flyttet fra sine gamle lokaler i Alfaz del Pi til nye, større og langt mer sentrale lokaler i Albir. Erik Saunes og Ann Sofie Österberg de Serna har overtatt de gamle lokalene til legesenteret SALUS i “Calle Pau Casals”, i samme gaten som gamle “Helsekosten”.

Nettopp det å være enklere tilgjengelige for kunder og klienter sier Saunes er mye av grunnen til at virksomheten flyttes til Albir etter ca. tre og et halvt år i Alfaz del Pi.

– Mange av de som oppsøker oss skal ha bistand i forbindelse med kjøp av eiendom nettopp i Albir-området. De er ikke så godt kjent i Alfaz del Pi og da har vi valgt å gjøre det enklere med å flytte virksomheten til Albir. Det er her folk er, sier advokaten.

Scanlaw arbeider blant annet med å bistå nordmenn i  Spania ved kjøp/salg av bolig, skifte av dødsbo, testamente, selvangivelse og andre forhold i forhold til spanske myndigheter.

Etter at Cramer Advokater overtok Barfod Advokater og drev videre i kun noen få år har det ikke vært noen norske advokater i Albir. Advokat Erik Saunes og rådgiver Ann Sofie Österberg de Serna blir dermed det eneste norske advokatkontoret i Albir.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter