«Ekskludert» fra budsjettforhandlingene

Publisert

Partido Popular i Alfaz del Pi føler seg ekskludert fra budsjettforhandlingene. Partiet skal ha kommet med flere forslag til budsjettet, men ikke fått svar på noen av dem. Kommuneledelsen med ordfører Vicente Arques (PSOE) i spissen har nå bestemt at budsjettet skal vedtas i ekstraordinært plenumsmøte fredag 13. desember. Dermed får PP bare 48 timer på seg til å sette seg inn i dokumentet. Maite Huerta (PP) mener partiet burde ha fått minst to uker på seg til en så viktig oppgave og setter spørsmålstegn ved ordførerens lederstil.

I følge Huerta skal PP ha lagt frem en rekke forslag til hva det bør brukes penger på i 2014, uten å få tilbakemelding. Partiet vet dermed ikke om forslagene ble tatt med i beregningen da budsjettet ble laget.

“På denne måten kan man ikke drive politikk”, sier Huerta til media og hevder at dette er bevisst strategi fra ordførerens side for å forhindre at opposisjonen skal få tid til å vurdere og jobbe med budsjettet. Hun mener ordføreren nok en gang bruker sitt absolutte flertall til å overkjøre PP og innbyggerne i Alfaz del Pi som i følge henne stadig vekk ikke blir informert om det som skjer i kommunen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter