Eiendomsmegler går nye veier

Publisert

Spania har vært gjennom en periode med lavere aktivitet i boligmarkedet. Det har medført at mange eiendomsmeglere har lagt ned, mens andre har gått nye veier for å tilpasse seg lavkonjunkturen.

Spania har vært gjennom en periode med lavere aktivitet i boligmarkedet. Det har medført at mange eiendomsmeglere har lagt ned, mens andre har gått nye veier for å tilpasse seg lavkonjunkturen.

I tolv år drev Jorge Tobio og kona Sabine eiendomsmeglervirksomhet i sentrum Alfaz del Pi. Da de dårlige tidene kom fant ekteparet ut at de måtte begynne å tenke nytt. Resultatet ble en kombinert interiørbutikk og megler. Alt samlet under ett og samme tak i Tobios nybygde lokaler i Albir.

– Ideen var å lage noe pent og annerledes. Dette er noe vi har lett etter lenge, men aldri funnet, sier Jorge.

Ekteparet Tobio var i ferd med å miste sine illusjoner i forhold til det de drev med, og forsto at noe måtte gjøres.

– Under de gode tidene var det nærmest vill vest. Alle solgte eiendom. Det var nesten slik at om man gikk i kiosken for å kjøpe en avis, så fikk man tilbud om å kjøpe bolig. Bransjen mistet sin sjel. Så kom de dårlige tidene og ting begynte å stenge. Tar man en tur gjennom hovedgaten i Alfaz del Pi ser man en rekke nedlagte bedrifter. Alfaz sover, hevder Jorge. Derfor har han flyttet virksomheten ned til Albir hvor han mener det er mer liv.

Den spanske eiendomsmegleren mener at man hele tiden må tenke nytt. Det gjelder spesielt i dårlige tider.

– Livet er herlig og vi er her for hele tiden å skape noe nytt. Det er alltid morsomt med nye ting. Dette konseptet er spesielt i så måte. Hit kan folk komme for å kikke på eiendom. Hvis det blir kjedelig kan de ta seg en tur i interiørbutikken eller ut i hagen for å få nye ideer. I tillegg til at vi selger eiendom, ønsker vi gjennom dette prosjektet å vise kundene hva som er mulig å gjøre med en eiendom. Hva det er mulig å skape ut av noe. Det viktigste for meg er god service, og det føler jeg at vi kan tilby her. Dessuten har vi et helt spesielt konsept som jeg tror vil virke tiltrekkende på mange, sier en tydelig fornøyd Jorge Tobio til Spaniaposten.  
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter