Drapet knyttes til narkomiljø i Albir

Publisert

En 42 år gammel mann ble skutt og drept mens han satt på en restaurant i Albir. Spansk politi sier den drepte Albaneren først ble arrestert to år tilbake da man knyttet han til flere våpen og flere kilo kokain. Han ble også tiltalt for dokumentforfalskning i en annen nyere sak.

Mannen ble skutt og drept fredag kveld klokken 23.00 i det han satt på restauranten The Orange Tree i Albir. En maskert mann gikk inn i restauranten og løste fem skudd mot albaneren som satt ved et bord sammen med en kvinne.

Siste gangen avdøde ble pågrepet var rundt en måned tilbake og det var i tilknytning til mistenkt narko-omsetning på en bar i Albir. Den døde skal ha hatt et forhold til datteren av eieren her og han var kommet til stedet for å hente noen personlige eiendeler i det forholdet skal ha tatt slutt. Politiet pågrep ham i det han kom til stedet og han ble tiltalt for dokumentforfalskning i tilknytning til beslag på stedet.

Politiets etterforskning er fokusert på miljøet rundt mannen og hans aktiviteter den siste tiden.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter