Drapet knyttes til narkomiljø i Albir

Publisert

En 42 år gammel mann ble skutt og drept mens han satt på en restaurant i Albir. Spansk politi sier den drepte Albaneren først ble arrestert to år tilbake da man knyttet han til flere våpen og flere kilo kokain. Han ble også tiltalt for dokumentforfalskning i en annen nyere sak.

Mannen ble skutt og drept fredag kveld klokken 23.00 i det han satt på restauranten The Orange Tree i Albir. En maskert mann gikk inn i restauranten og løste fem skudd mot albaneren som satt ved et bord sammen med en kvinne.

Siste gangen avdøde ble pågrepet var rundt en måned tilbake og det var i tilknytning til mistenkt narko-omsetning på en bar i Albir. Den døde skal ha hatt et forhold til datteren av eieren her og han var kommet til stedet for å hente noen personlige eiendeler i det forholdet skal ha tatt slutt. Politiet pågrep ham i det han kom til stedet og han ble tiltalt for dokumentforfalskning i tilknytning til beslag på stedet.

Politiets etterforskning er fokusert på miljøet rundt mannen og hans aktiviteter den siste tiden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: