Døde etter uforkjøring med el-scooter i Sierra Helada

Publisert

En 58 år gammel kvinne døde og et åtte år gammelt barn ligger på intensivavdelingen på sykehuset i Benidorm. Dette etter at de krasjet inn i gjerdet som skiller veien fra en bratt skrent i naturområdet Sierra Helada mellom Albir og Benidorm.

Kvinnen hadde leid en escooter i Benidorm og brukt den for å komme seg opp fjellet og inn i naturområdet sammen med sitt barnebarn. Det var på vei tilbake og nedover at ulykken skjedde. Nødpersonell kunne ikke gjøre noe for å redde livet til kvinnen da de kom til stedet. Den døde måtte hentes opp fra skrenten av brannmannskaper.

Politiet i Benidorm etterforsker ulykken og arbeider med flere teorier. Offeret kunne ha blitt svimmel i varmen. Tekniske feil med bremsene er en annen mulig årsak.

Kvinnen fra England var på ferie i Benidorm med sin ektemann og deres barnebarn.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter