Den sjette utgaven av Altea Blues Festival

Publisert

Kulturdepartementet kunngjør feiringen av en ny utgave av Altea Blues Festival-initiativet, som i år inkluderer to konserter: “Danny Boy” og “The Heeks”.

Som rådmann Pepa Victoria Pérez forklarte, vil konsertene finne sted 21. og 28. juni på Plaça de l’Aigua kl. 21.

Billettene koster 8 euro per konsert, eller 14 euro hvis du kjøper sesongkort. Billetter kan kjøpes ved personlig oppmøte i Casa de Cultura, eller en time før konserten på Plaça de l’Aigua, samt på www.alteacultura.com. Prisen på billettene ved kjøp på nettet er 6€ eller 10€ ved kjøp av kupong.

Ifølge opplysninger fra kommunens kultursjef vil konserten “Danny Boy” bli fremført av Blues Festival Band fredag 21. Konserten fredag 28. vil bli gitt av “The Heeks”, dannet av C. Saunday, A. Demons og H. Infieles.

“Festivalen arrangeres av kulturdepartementet i samarbeid med Altea Germán, som er den som koordinerer den,” sier Pepa Vitoria Pérez, som inviterer Alteas innbyggere og innbyggere i regionen til å nyte dette initiativet til utendørs musikk, som også gjør det mulig å tilbringe kvelden i Altea og smake på det rike kjøkkenet i kommunen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter