Den nye skateparken i La Nucía tas i bruk

Publisert

Den nye skateparken ved idrettsbyen i La Nucia åpnet denne uken. Under åpningen var det oppvisning av Julia Benedetti og Ceci Rendueles, skatere fra det spanske landslaget, samt flere utøvere fra La Nucía Skate Park Club.

Dette idrettsanlegget på mer enn 3000 kvadratmeter består av en stor konkurransebolle og et område for nybegynnere i denne sporten. Den nye skateparken ligger ved siden av den innendørs fotballbanen og restauranten Onosca i Ciutat Esportiva Camilo Cano, og bystyret i La Nucía har investert 400 000 euro i anlegget.

www.lanucia.es

Den nye skateparken er godkjent av det spanske skøyteforbundet og har de nødvendige dimensjonene for å kunne arrangere nasjonale og internasjonale konkurranser. I løpet av prøveperioden har den faktisk vært arena for treningsleirer for det spanske skøytelandslaget, som forbereder seg til for-OL i Paris 2024, ettersom skateboarding blir olympisk under Paris 2024-lekene i sommer.

Den nye skateparken er godkjent av det spanske skøyteforbundet og har de nødvendige dimensjonene for å kunne arrangere nasjonale og internasjonale konkurranser. Det er til og med satt av plass til teleskoptribuner for sportsarrangementer.

www.lanucia.es

Dette nye idrettsanlegget i La Nucia blir nasjonalt treningssenter for det spanske skateboardlaget. De skal forberede seg til fremtidige internasjonale konkurranser i parken, inkludert de forestående olympiske leker i Paris, der skateboarding er en olympisk idrett.

Denne nye skateparken i La Nucía er en av de mest komplette i Spania og vil ha flere nivåer. Initieringsområdet har en flat bane for læring: miniramp, manual Pad, Flat Pad, Bumpy, Hubba og Handrail. Den store bowlen, “Park”-området, vil ha deepend, funbox, death box, extension, rail, wallride og extension.

Åpningstider

Åpningstidene for den nye La Nucía Skate Park vil være mandag til torsdag fra kl. 17.00 til 21.00, fredager fra kl. 17.00 til 03.00, lørdager fra kl. 10.00 til 03.00 og søndager fra kl. 10.00 til 21.00. Tilgangen vil være gratis, men du må overholde og respektere reglene som er angitt på flere skilt ved inngangen til idrettsområdet, for eksempel bruk av hjelm, beskyttelse … etc… Mindreårige må alltid være i følge. Det er forbudt å ta med dyr og kjæledyr.

Skateparken kan kun brukes med skateboard, rulleskøyter, sparkesykler eller bmx-sykler. Bruk av sparkesykler eller andre motoriserte kjøretøy er forbudt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter