Den 13. utgaven av EcoAltea arrangeres 7. og 8. oktober

Publisert

Alternativ-messen, EcoAltea, arrangeres igjen nå 7. og 8. oktober. Det er 13. gang man byr på lokale produkter, foredrag, barneleker og andre aktiviteter.

Denne messen, som arrangeres av EcoAltea-gruppen i samarbeid med Altea kommune, Miguel Hernández-universitetet i Elche og Generalitat Valenciana, arrangeres også i år i hagene til Palau Altea og universitetet.

Det vil være mer enn 80 utstillere, rundt 40 foredrag og mer enn 40 workshops, et omfattende program med arrangementer som passer alle målgrupper og øker bevisstheten om denne livsstilen.

“EcoAltea-messen har over tid etablert seg som en alternativ messe som setter fokus på økologiske, lokale og miljøvennlige produkter. Det er en møteplass for håndverkere og for dem som deler verdiene økologi, bevaring av territoriet, omsorg for miljøet. En mulighet til å bli kjent med en annen måte å leve på og ha det gøy med det omfattende aktivitetsprogrammet. Jeg vil gjerne takke EcoAltea for innsatsen med å organisere en messe av denne typen, som har stor betydning for kommunen vår siden den tiltrekker seg et stort antall besøkende”, sier Joaquim Devesa, rådmann for innbyggerdeltakelse.

Ifølge arrangørene fortsetter messen å vokse, og i år blir det flere aktiviteter og nyheter. Blant de viktigste nyhetene er “Espai Ecogastronòmic”, der du kan delta på foredrag, smaksprøver, økologisk brød, vin, ost og andre lokale produkter som du kan kjøpe i de ulike bodene.

Også i år vil det være mange aktiviteter for barn, for eksempel leirehåndverk, mandalaer, historiefortelling og leker med tre…. I tillegg blir det show på scenen med musikere og sangere fra Altea og andre deler av provinsen “som vi ønsker å gi en mulighet”, sier presidenten for EcoAltea, Juan Miguel Silvestre.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter