De tre vise menn kommer til Alfaz del Pi 3. og 5. januar

Publisert

Onsdag 3. januar kommer de tre vise menns kongelige utsendte til Alfaz del Pi for å hente ønske-brevene som barna i kommunen har skrevet til sine majesteter fra øst. Han vil befinne seg på Esplanade de la Casa de Cultura fra kl. 16.30 til 18.00, ifølge informasjon fra Mayoralas de la Inmaculada Concepción 2024, som i år har ansvaret for å hjelpe Melchor, Gaspar og Baltasar med denne spesielle oppgaven.

Ankomsten til Deres Majesteter de tre vise menn er planlagt til fredag 5. januar. Melchior, Gaspar og Balthazar deltar kl. 18.30 i en kongelig mottakelse som finner sted på plassen ved Casa de Cultura. Her blir det underholdning for barn, gaver til alle fremmøtte, sjokolade og cupcakes og en levende julekrybbe. Aktivitetene arrangeres i samarbeid med Majorals del Santíssim Crist del Bon Encert 2024 og departementet for festivaler og tradisjoner i L’Alfàs.

Når mottakelsen av Melchior, Gaspar og Balthazar er overstått, begynner gaveoverrekkelsen, som deres majesteter, de tre kongene fra øst, får hjelp til av medlemmer fra feista-komiteen: “Majorals del Santíssim Cristo del Bon Encert 2024”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter